Ndotja e ujit wikipedia shqip

Sponsored High Speed Downloads
Related books
Sort by: Date Size Pages Reset
NJERIU DHE NATYRA Ndotja e ujit dhe e tokës
http://www.masht-gov.net/advcms/documents/klasa_5_njeriu_dhe_natyra.pdf
19 pages 80.89 kB 0     0 0
NJERIU DHE NATYRA Ndotja e ajrit nga burimet e ndryshme (fabrikat, komunikacioni etj.) dëmton shëndetin e njeriut dhe të gjallesave të tjera. ... (anomalia e ujit).
http://www.masht-gov.net/advcms/documents/klasa4_njeriu_dhe_natyra.pdf
16 pages 130.38 kB 0     0 0
INSTITUTI GJEOGRAFIK USHTARAK I SHQIPËRISË Shumë shqip, e më kuptueshëm. ... gjerësitë, thellësitë e dallgëve, shpejtësia e erës, shpejtësia e rrjedhës së ujit, mjegullira etj, maten.
http://www.myslim-pasha.com/web/botime/gjeografia_ushtarake.doc
2.01 MB 0     0 0